bdk mobile uniE60C flickr twitter facebook instagram youtube search location minus plus cross materialer hammer pen

Kurser i praktisk vedligeholdelse af historiske bygninger

03.maj 2016

Sammen med Hverringe Centrum for Restaurering udbyder Landsforeningen for Bygnings- og Landskabskultur igen i år kurser i praktisk vedligeholdelse af historiske bygninger med historiske materialer.

03.maj 2016

Allerede den 29. maj kan man komme på kursus i linoliemaling med kirkemaler Simon Kinch, forfatter til Håndbog i Linoliemaling. På kurset kan man lære om historiske malingstyper, prøve at stryge linoliemaling og få en række tips og trick.

Læs mere om kurset her.

Hvis en enkelt dag ikke er nok, er der også en hel uges kursus når sommerskolen løber af stablen fra den 19. – 24. juni. På ugekurset når undervisningen hele vejen rundt om huset. Der er bl.a. fokus på energirenovering, vedligeholdelse og reparation af vinduer og puds samt historiske interiør.
Det er restaureringsarkitekt Søren Vadstrup, restaureringsarkitekt og tømrer Thomas Hillerup og kirkemaler Simon Kinch, der underviser.

Læs mere om kurset her.

Begge kurser foregår på Gammel Broløkke, der er en del af Hverringe Gods. Adressen er: Hverringevej 179, 5300 Kerteminde.

Læs meget mere og tilmeld dig her

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Bygningskultur Danmarks nyhedsbrev og få nyheder, arrangementer og debat om bygningskultur tilsendt hver 14. dag.

Hvad søger du?

Håndværker

Materialer

Arkitekt