bdk mobile uniE60C flickr twitter facebook instagram youtube search location minus plus cross materialer hammer pen
Tilbage til listen

Malerfag ApS

Malerfag ApS

Kongensgade 61

3550 Slangerup

Malerfag Aps. beskæftiger sig med restaurering og klassiske maleteknikker og udfører malehåndværk med fokus på løsninger, der hæver sig over normen. Malerfag Aps. ejes af Thomas Roe Eriksen og Christian Krogh.

Malerfag Aps er et malerfirma med 5 medarbejdere, der alle har arbejdet med bygningsbevaring og restaurering i ind og udland gennem de seneste 25 år og virksomheden har en bred vifte af samarbejdspartnere, og påtager sig gerne storentrepriser.

Thomas Roe Eriksen har gennem 25 år arbejdet med restaurering af en lang række kulturejendomme og kirker i Danmark og Europa. Heraf har han i 7 år beskæftiget sig med restaurering af fresker og dekorationer i Firenze for Impresa Cellini i samarbejde med La Soprintendenza.

Christian Krogh har gennem 15 år arbejdet med restaurering af kirker og andre ældre bygninger i store dele af Norden. Christian er specialist i klassiske dekorationsteknikker som marmorering, forgyldning og ådring, baseret på viden om klassiske materialer som fx kalk, linolie og limfarve.

Malerfag Aps. udfører :

Vi tilbyder desuden rådgivning, inspirationsoplæg, undervisning.

Udvalgte referencer